Blogin taustaa

Tämä blogi sai alkunsa kahden äidin, Nyytin äidin (Reita) ja Mummyn, törmäämisestä toisiinsa Syömishäiriöliiton läheisten keskustelupalstalla. Kummankin perheessä nuori oli sairastunut anoreksiaan. Kumpikin koki, ettei ollut saanut riittävästi tietoa ja opastusta nuorensa auttamiseksi. Mummy oli saanut hoitotaholtaan vinkin Maudsleyn menetelmää koskevasta kirjasta, ja suositteli sitä Nyytin äidille. Kirja antoi vastauksia kummankin mielessä pyöriviin kysymyksiin ja helpotti voimattomuuden tunnetta.

Kokeiltuamme Maudsleyn menetelmän soveltamista käytännössä totesimme, että siitä kannattaa kertoa muillekin. Perustimme tämän blogin, jotta voisimme levittää tietoa asiasta ja auttaa muita vanhempia voimaantumaan samalla tavalla kuin olimme itse voimaantuneet. Blogin varsinaisena ylläpitäjänä ja pääasiallisena kirjoittajana on toiminut Reita.

Emme kumpikaan ole laillistettuja kielenkääntäjiä; englanninkielisistä lähteistä peräisin oleva teksti on itse käännettyä emmekä vastaa käännösten oikeellisuudesta.

Yhdessä blogin kanssa perustimme myös läheisille tarkoitetun suljetun ryhmän Facebookiin. Mikäli tarvitset vertaistukea, olet tervetullut hakemaan joukkoomme. Muistathan vastata kaikkiin kysymyksiin, kun pyydät ryhmään liittämistä!

1 kommentti:

  1. Meillä tämä terapia on tuntunut vain pahentavat tilannetta. O
    Terapeutti möläyttelee erilaisia eläinhahmoja kesken terapian, jotta huomaan reaktioita, ja hän ne arvioi, ja muutenkin arvioi väärin sekä lapsen että aikuiset. Entisestään kurjempaa, heikompaa. Missä kritiikkiä aiheesta sivuille?

    VastaaPoista

Keskustelu on hyvästä! Toivomme asiallisia ja rakentavia kommentteja nimellä, nimimerkillä tai ilman nimeä. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.