13. joulukuuta 2016

TAITO-valmennusta vanhemmille, ilmoittaudu 2.1.2017 mennessä

Tampereella alkaa tammikuussa 2017 TAITO-valmennus, joka on tarkoitettu anoreksiaan tai bulimiaan sairastuneen vanhemmille. Ryhmän tarkoituksena on antaa vanhemmille tietoa syömishäiriöoireilun muodoista sekä sitä ylläpitävistä ja laukaisevista tekijöistä, työkaluja hankalista tilanteista selviämiseen kotona sekä keinoja keskusteluun ja sairastuneen motivointiin kohti toipumista. Tapaamisissa lähestytään aihetta alustusten, ryhmätöiden ja -keskustelujen sekä omien esimerkkien ja kotitehtävien kautta. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa kahden tunnin ajan.

Valmennus toteutetaan Sisä-Suomen SYLI ry:n ja Tampereen SYLI-keskuksen yhteistyönä. Allekirjoittanut on toinen ohjaajista. TAITO-ryhmän esikuvana on Iso-Britanniassa syömishäiriöiden hoidossa käytetty läheisten taitovalmennus, josta on saatu hyviä tuloksia perheen ja vanhempien ahdistuksen ja kuormituksen vähentämisessä. Tulokset säilyvät valmennuksen loputtuakin. Mikä parasta, vanhempien valmentaminen hyödyttää myös sairastuneita!

Katso ryhmän esite ja tarkemmat tiedot täältä. Osallistuminen on maksutonta. Ryhmä on suljettu, ja siihen pitää ilmoittautua 2.1.17 mennessä sähköpostitse osoitteessa info(a)sisasuomensyli.fi. Tarkempia tietoja saa halutessaan myös samasta osoitteesta.

Lämpimästi tervetuloa!

- N -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustelu on hyvästä! Toivomme asiallisia ja rakentavia kommentteja nimellä, nimimerkillä tai ilman nimeä. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.